bir sorum olacakti yardimci olabilirseniz sevinirim,Abim ve eşi görücü usulü birbirlerini tanimadan evlendiler,almanyaya gittiler.abim 1 sene sonra yengemle anlasamadigini bana anlatti ama bu arada yengem hamileydi,abim bebk dogunca evlilikte mutlu olmayı birakti cocugunda mutlulugu buldu.aradan 20 sene gecti bu arada 5 tana cocuk oldu biri ikiz, fakat abim cok mutsuz eşinden ev kadını olarak şikayetci degil fakat ne cocukların gelecgi ile ilgili yardimi var nede abimin gelecgi ile bütün yük abinin üzerine abimde istiyor ki cocuklarla ilgilensin onlarin gelecgi ile ilgilensin evlilik yalniz yemek,camaşir ve temizlikle bitmiyor yanimda destek istiyorum dert ortadı istiyorum ama yengende bunlar yok , cok yalnizim mutlu degilim hayat bana eiyet olmaya başladi diyor ve son iki yidir ayrı yaşıyorlar abim cok vicdanlı cocuklarına tapıyor ama annelerini istemiyor bu arada abim bir kacamak yaptı ve o bayanı cok sevdı yengemde bunu duydu ve cocuklara babanız beni bir kadin için terkettidiye işliyor sürekli , eşne evine dönmesi için cok kez uyarıda bulundu ama yengem gelmiyor beni seveceksin ailemi seveceksin diyor yoksa gelmem diyor,abimde birak aileyi sevgiyi cocuklarımız için birleşelim diyor ama yegem olmaz beni sevceksin ailemi sevceksin yoksa dönmem diyor fakat abim sevemiyorum yapamıyorum diyor elimde degil diyor ve agliyor ne olur yardim edin ne yapasi gerekiyor bir yol gösterin yengemde gözü yok ama cocuklarının yaninda yengemin yüzünden küçük düşürülmek cok zoruna ve agırına gidiyor yardimci olun.
Kardeşim umarım ALLAH en tez zamanda yardımcı olur. Gerçek hayattaki yoğunluğum nedeni ile pek fazla siteye girmeye vaktim olmuyor. Bu yüzden konunu yeni gördüm.
Kardeşim konunu yeni gördüm islam alimi değilim dolayısıyla akıl vermek bana düşmez. Bu site bilgi paylaşmak için açılmış bir sitedir. Amacımız gerek başka kaynaklardan, gerek başka sitelerden alıntı yaparak islami bilgileri paylaşmaktır. Bir faydalansa ALLAH razı olsun dese yeter. Umarım sorunu cevapsız bıraktığımız için bize kızmassın kardeşim. Elimden dua etmekden başka birşey gelmez. ALLAH yardımcınız olsun.